LOGO REACT EU MMR small v2

Nebojme se nemocnice 2017 page 001Děti ze třídy Sluníček z mateřské školy Habrová v Třinci se před nedávnem vypravily do naší nemocnice, kde prožily zajímavé dopoledne s programem „Nebojme se nemocnice“.

Herní terapeutka Andrea Ciencialová a nemocniční paní učitelka Katarína Martinková dětem ukázaly, jak to v nemocnici vypadá a co nemocné děti čeká. Formou hry se děti proměnily v lékaře a sestřičky a loutku Kašpárka vyšetřovaly a léčily. „Kašpárek i děti už vědí, že se nemocnice nemusí bát. Byli jsme se také podívat přímo na dětském oddělení, kde nemocné děti leží a uzdravují se. Líbily se nám obrázky na stěnách, malá herna i dřevěný kolotoč na chodbě, kde se všechny děti povozily. To bylo radosti,“ sdělila doprovázející učitelka Marcela Martynková.

Dětské oddělení Nemocnice Třinec průběžně pořádá pro žáky mateřských a základních škol, v doprovodu svých pedagogů, DNY OTEVŘENÝCH DVEŘÍ, které se konají pravidelně 1. a 3. úterý v měsíci. Návštěvu je nutné telefonicky domluvit s herní terapeutkou na tel. čísle 558 309 207. Těšíme se na Vaši návštěvu.

 

Pred nemocnici  Facovani  Pokoj 
 Pred oddelenim  Poslouchani srdce  Poslouchani srdce 1
 Herna  Kolotoc