LOGO REACT EU MMR small v2

 logo NT smallNa počest založení Světové zdravotnické organizace se dne 7. dubna každoročně slaví Světový den zdraví. Nemocnice Třinec, p.o. se k tomuto dni připojila formou prezentace regionálních jídel z kuchařky „Jak šmakuje Moravskoslezsko“.

„V třinecké nemocniční kuchyni dnes zaměstnancům nabídneme kmínovou chlebovou polévku, bramborová jelita s pečeným bůčkem a salát. Přichystali jsme také sekanou pečeni svíčkovou s kysaným zelím a bramborem pro pacienty bez dietního omezení,“ uvedla vedoucí nutriční terapeutka stravovacího provozu třinecké nemocnice Libuše Tomášová.

 

Nemocnice Třinec, p.o. zve veřejnost na speciální odborný program, který se  v souvislosti se Světovým dnem zdraví uskuteční ve středu 11. května v třineckém kině Kosmos. Zdravotníci nabídnou návštěvníkům měření hladiny krevního cukru, tlaku nebo tepu, poradí, jak na samovyšetření prsu, předcházení a léčbu inkontinence u žen nebo hygienu rukou. Budou tu také vystaveny kompenzační pomůcky a výrobky uživatelů oddělení sociálních služeb.

 

jídelna1 s   jídelna2 s