LOGO REACT EU MMR small v2

certifikát SAK smallZačátkem prosince 2014 proběhlo v Nemocnici Třinec, p.o. akreditační šetření Spojené akreditační komise, v rámci kterého se zjišťovala úroveň kvality a bezpečí poskytovaných služeb. Nemocnice prošla šetřením úspěšně a získala certifikát o udělení akreditace.
 
Akreditační šetření proběhlo ve dnech 10. a 11. prosince 2014. Trojice inspektorů Spojené akreditační komise šetřila plnění přísných standardů a ověřovala zavedení systému pro zvyšování kvality.
 
„Nemocnice prošla akreditačním šetřením úspěšně už potřetí. Certifikát je platný tři roky a potvrzuje, že systém kvality a bezpečí je v nemocnici zaveden správně,“ uvedl Tomáš Stejskal, ředitel Nemocnice ve Frýdku-Místku a Nemocnice Třinec. „Nyní bude nemocnice pracovat na trvalém udržení úrovně kvality a bezpečí poskytovaných služeb i na jejím postupném zlepšování,“ dodal ředitel Stejskal.
 
Cílem akreditace je snaha nemocnice standardizovat a zkvalitňovat poskytování lékařské a ošetřovatelské péče a dosáhnout co nejlepší péče o pacienty.