LOGO REACT EU MMR small v2

Od července platí v kožní ambulanci Nemocnice Třinec nové ordinační hodiny. V pondělí 7:00 – 15:00, úterý 7:00 – 16:00, středa 7:00 – 15:00, čtvrtek 7:00 – 14:00, pátek 7:00 – 12: 00. (Obědová pauza a doba konsiliárních vyšetření pro jiná oddělení Nemocnice Třinec 12.00 – 13:00). Objednávat se můžete na tel. 558 309 544. V případě Vašeho zájmu se můžete dohodnout i na jiné době ošetření. (Především pro pracující, kterým by vyhovovaly pozdější ordinační hodiny.). Od pondělí do čtvrtka na ambulanci pracuje MUDr. Andrea Dzanová, v pátek je ambulantní vyšetření zajištěno MUDr. Vladimírem Kahánkem.
Kožní ambulance Nemocnice Třinec poskytuje komplexní dermatovenerologickou péči.
Od 1. srpna bude v provozu i malý chirurgický sálek, kde se budou provádět vždy v úterý od 9.00 - 13.00 hodin drobné chirurgické zákroky (např. odstraňování névů a drobných kožních nádorů).
Velmi žádanou službou je denní stacionář, který nabízí ambulantní léčbu atopického ekzému, psoriázy či jiných kožních onemocnění. K léčbě se využívá především kombinace fototerapie, léčebných  koupelí a lokální aplikace terapeutických extern . Ordinační hodiny kožního stacionáře jsou: Pondělí 7:30 – 17:00, Středa  6:00 -14:00, Čtvrtek 7:30 – 17:00.
Při terapii v denním stacionáři je dosaženo maximálního terapeutického efektu bez nutnosti hospitalizace pacienta.
Dále se v kožní ambulanci věnujeme screeningu mateřských znamének. Zaměřujeme se na prevenci a vyhledávání kožních nádorů. Včasná kontrola mateřských znamének Vás může zachránit od komplikované léčby rakoviny kůže.  Při návštěvě lékařky v kožní ambulanci ji upozorněte na konkrétní pihu či znaménko, které Vám zkontroluje pohledem, event. dermatoskopem. Dermatoskop je jakási prosvícená lupa, která umožňuje lepší diagnostiku, toto vyšetření je pro pacienta zcela bezpečné a nebolestivé. V případě podezření  nechá lékařka podezřelé znaménko chirurgicky odstranit a histologicky vyšetřit.
V případě služeb korektivní dermatologie Vám provedeme základní celkové zhodnocení  stavu kůže a pleti, vyšetření před aplikací botulotoxinu, výplňových materiálů - tzv. fillerů, event. doporučení dalších specializovaných metod rejuvenace pokožky, např. mesoterapie. Co se týká následných kosmetických ošetření, spolupracujeme s vyškolenou zdravotní sestrou, která se specializuje na dermokosmetiku.
Veškeré služby můžete objednat na tel. čísle 558 309 544.

Tiskové oddělení NT

kožní ambulance