LOGO REACT EU MMR small v2

 V tomto týdnu začala oprava důležitého silničního mostu na mezinárodní silnici I/11 v  Neborech. Oprava a tím i dopravní omezení potrvá podle vyjádření stavední  potrvá minimálně pět měsíců. To v případě, že stavební práce  proběhnou hladce a nevyskytnou se žádné nečekané komplikace během rekonstrukce. Stavení firma slíbila své práce provádět šest dní v týdnu na dvě směny a nevyloučila i možné zkrácení termínu opravy.

 Doprava bude tudy po dobu opravy vedena jen v jednom pruhu, řízená světelnou signalizací, přičemž projíždět tímto místem mohou pouze vozidla do 3,5t. Veškerá kamiónová doprava a další těžká nákladní auta budou jezdit po objízdné trase. Ta povede po ulici Nádražní, okružní křižovatkou s podjezdem "Myší díra", a dále ulicí Frýdeckou zpět na I/11 u "Shellky". Navíc Nádražní ulici a přes Sosnu na Vendryni budou jezdit i těžká nákladní auta se zeminou ze stavby třetího rychlostního koridoru železnice. Dojde tak k velkému přetížení objízných tras.

 Vedení nemocnice tímto žádá všechny zaměstnance, aby v případě možností nebo zhoršení dopravní situace využili  pro příchod do práce pěší lávku přes řeku Olši z centra města.

 Podrobné informace o aktuálním stavu dopravní situace sledujte na internetových stránkách města Třince - www.trinecko.cz  www.dopravniinfo.cz

Tiskové oddělení NT