LOGO REACT EU MMR small v2

Dobrovolnící v Nemocnici TřinecSlezská diakonie a Nemocnice Třinec hledají dobrovolníky z řad občanů, kteří jsou ochotní a mají zájem zpříjemnit pacientům oddělení ošetřovatelské péče jejich pobyt v nemocnici. V rámci dobrovolnické činnosti si můžete s pacienty povídat, číst knížky, chodit s nimi na procházky apod. dle vašich časových možností (např. jednou týdně 1 hodina).

Přihlásit se může každý, starší 18 let. Podmínkou je zaslání motivačního dopisu a účast na přijímacím pohovoru dobrovolníků. V případě zájmu kontaktujte koordinátorku dobrovolníků pro projekt Dobrovolníci v Nemocnici Třinec paní Moniku Mitrengovou do 27. 7. 2010.

Kontaktní údaje

Pohovor se uskuteční v posluchárně nemocnice Třinec dne 29. 7. 2010

Předpokládané zahájení dobrovolnické činnosti bude od 2. 8. 2010 (nebo dle možností vybraných dobrovolníků).

Lenka Franková, tisková mluvčí

Dobrnovolníci v Nemocnici Třinec