LOGO REACT EU MMR small v2

Bazén zrekonstruované vodoléčbyOddělení léčebné rehabilitace Nemocnice Třinec vás zve na Den otevřených dveří. Ve středu 21. dubna 2010 se v době od 9:00 do 17:00 hodin otevřou dveře nově rekonstruované vodoléčby pro širokou veřejnost. Bez doporučení lékaře si budete moci vyzkoušet například končetinové vířivé koupele, cvičení na míči nebo si zaplavat v bazénu s protiproudem.

Nemocnice Třinec otevírá nově rekonstruovanou část oddělení léčebné rehabilitace – vodoléčbu. „Pacienty ode dneška (pondělí 12. dubna 2010) vítáme v příjemných moderních prostorách. Zcela nový je například bazén s protiproudem, masážními lavicemi a tryskami pro jemnou a účinnou masáž těla. Součástí bazénu je také whirpool. Kromě kompletní modernizace původního zařízení dojde k rozšíření možností rehabilitační péče – nově budeme poskytovat například uhličité koupele. Ty jsou oblíbené zvláště díky relaxačním účinkům a schopnosti prokrvení pokožky“, říká Anna Lacková, vedoucí fyzioterapeutka oddělení léčebné rehabilitace.  

V rámci dne otevřených dveří si návštěvníci mohou vyzkoušet nejen vířivé koupele, ale také whirpool a plavání v bazénu. Zajímavé bude cvičení na míči, kdy kromě praktické ukázky poskytnou fyzioterapeuté krátkou instruktáž o správném držení těla a správných pohybových návycích.

Každý návštěvník Dne otevřených dveří od nás dostane malou pozornost – jeden z výrobků ergoterapeutické dílny Nemocnice Třinec.

 

Lenka Franková, tisková mluvčí

Bazén zrekonstruované vodoléčby