LOGO REACT EU MMR small v2

Od března 2010 můžete hlasovat v rámci celostátního průzkumu NEMOCNICE 2010. Až do konce října máte možnost dát hlas nemocnici a ovlivnit tak pořadí v žebříčku českých nemocnic.

Celostátní průzkum zahrnuje informace o spokojenosti pacientů, zaměstnanců a také hodnotí finanční zdraví jednotlivých nemocnic. „V roce 2008 obsadila Nemocnice první místo v celkovém hodnocení, v roce 2009 jsme se umístili na krásném třetím místě absolutního žebříčku krajských a městských nemocnic. Potvrzuje se, že úspěšná nemocnice, to jsou spokojení pacienti a zaměstnanci v optimální kombinaci s vyrovnaným hospodařením“, říká ředitel Nemocnice Třinec Ing. Zdeněk Jiříček.  „Skutečnost, že se dlouhodobě držíme na nejvyšších příčkách celostátních průzkumů, svědčí o tom, že odvádíme poctivou a smysluplnou práci.“

Svůj hlas můžete Nemocnici Třinec poslat prostřednictvím tištěného dotazníku, který je k dispozici na každé stanici či ambulanci nemocnice. Snadnější cestou může být elektronická forma hlasování – na internetových stránkách Nemocnice Třinec je umístěn odkaz  pro hlasování.

V roce 2008 získala Nemocnice Třinec díky vašim hlasům dvě komfortní polohovatelná lůžka pro jednotku intenzivní péče.

 

Lenka Franková, tisková mluvčí