LOGO REACT EU MMR small v2

08 22 PED1Výjimkou nejsou ani naši malí dětští pacienti, a to už od předškolního věku.

Mezi nejčastější výkony u dětí patří odstranění nosní mandle – adenotomie. Důvodem mohou být opakované rýmy, záněty uší a chrápání, které ruší noční spánek a dokonce děti v průběhu noci opakovaně budí. S tímto problémem pomáháme pacientům ve spolupráci dětského oddělení a ORL.

Nejen u tohoto výkonu, ale i u všech ostatních – malých či velkých – je třeba provést předoperační vyšetření. Jedná se o podrobné vyšetření pediatrem, který zjistí vše potřebné, a připraví malého pacienta bezpečně k výkonu dál. Výhodou je, že nemusíte k praktikovi. Vše potřebné získáte v průběhu několika desítek minut zde, u nás v nemocnici – od vyšetření pediatrem přes eventuální vyšetření dětským specialistou až po vyšetření anesteziologem. V některých případech je zapotřebí provést i vyšetření krve. V mnoha případech však u jednodušších operací krevní testy neprovádíme!

K rodičům a dětem všech věkových kategorií se snažíme o milý, vstřícný a lidský přístup. Vše objasníme, vysvětlíme a provedeme co nejrychleji. Poté se pak shledáváme až v den samotného výkonu.

Tak na shledanou a hodně štěstí!

 

08 22 PED3 08 22 PED4 08 22 PED5