LOGO REACT EU MMR small v2

12 08 DOD1Ve čtvrtek 8. prosince 2022 se v naší nemocnici opět konal Den otevřených dveří porodního a novorozeneckého oddělení, který přilákal velké množství budoucích maminek i jejich doprovod.

Nastávající maminky se tradičně setkaly s porodníkem, pediatrem, fyzioterapeutem, mohly se taktéž seznámit s pomůckami, které pomáhají odstraňovat potíže při kojení, obeznámily se s kosmetikou pro miminka i těhotné maminky, nahlídly do působení Dul z Beskyd a mohly podpořit své bříško skrze zavinovací šátky. Návštěvníci následně využili i příležitosti prohlídky porodních sálů a oddělení šestinedělí, kde na ně čekala i nabídka e-shopu s dětským zbožím.

„Největší zájem byl tradičně ze strany prvorodiček, které se chtěly dozvědět, jak bude jejich velký den probíhat, co naše porodnice nabízí a co si můžou přát. Všem byla nabídnuta možnost se zúčastnit našich předporodních kurzů s velmi pestrým rozsahem přednášek jak pro nastávající maminky, tak i pro budoucí tatínky. Nejbližší kurz začíná už 10. ledna 2023. Celkový ohlas na dny otevřených dveří je kladný a jsme rádi, že se s budoucími rodiči můžeme v přátelské atmosféře setkat a být nápomocni ve všem, co je zajímá,“ sdělila vrchní sestra gynekologicko-porodního oddělení Regina Slowik.

 

Irena Sikorová Nožková
tisková mluvčí

 

12 08 DOD2 12 08 DOD3 12 08 DOD6