LOGO REACT EU MMR small v2

06 Laktační poradnaVe světě ještě doznívá mezinárodní týden kojení, kterému je věnován vždy první srpnový týden již od roku 1992.

Tématu kojení byla v médiích i nemocnicích věnována větší pozornost než po zbytek roku. O jeho popularizaci se snaží celá řada mediálně známých osobností a celebrit. Pro nás jste však celebritami právě VY, maminky, které svědomitě pečují o své narozené poklady. Každá z vás, ať už kojí nebo dokrmuje umělým mlékem, dělá pro své dítě to nejlepší.

Za každou maminku, která odcházela z našeho oddělení, i za každou z nás lékařek – maminek, bychom chtěly poděkovat celému týmu našich sestřiček a laktačních poradkyň, za jejich svědomitou a obětavou péči a pomoc každé z nás. Děkujeme za vaši vstřícnost, ochotu, pochopení a trpělivost, protože díky VÁM jsou pro nás všechny ty začátky snazší.

Z dětí narozených v roce 2022 v naší porodnici odcházelo ke dni 31. 7. 2022 z našeho novorozeneckého oddělení 340 plně kojených dětí, 46 kojených a dokrmovaných umělým mlékem a pouze 5 dětí nebylo kojených vůbec (nejčastěji ze zdravotních důvodů maminky dítěte).

DĚKUJEME!