LOGO REACT EU MMR small v2

07 15 Nadstandard1V rámci neustálého zkvalitňování poskytovaných služeb nabízí Gynekologicko-porodnické oddělení Nemocnice Třinec svým pacientkám další nadstandardní pokoj.

Celkové náklady na stavební úpravy a vybavení činily přes 650 tisíc korun.

Maminky, které v porodnici Nemocnice Třinec právě přivedly na svět své miminko, mají možnost využít nový moderně zařízený nadstandardní pokoj. Ten byl plně rekonstruován a vybaven skříňovou sestavou s vestavěnými elektrickými spotřebiči, kuchyňskou linkou, stylovým nábytkem a zabudovanou novorozeneckou vaničkou z umělého kamene. Rovněž došlo ke kompletní úpravě elektroinstalace a do nového podhledu bylo umístěno bodové osvětlení s možností regulace světla. Přestavba také přinesla celkovou obnovu sociálního zařízení. Vybavení pokoje je barevně sjednoceno a části stěn jsou doladěny fototapetou s květinovým vzorem. Pokoj je přizpůsoben tak, aby mohly maminky strávit první chvíle po narození děťátka společně se svým partnerem v příjemném rodinném prostředí.

„O nadstandardní pokoje je dlouhodobě velký zájem. Zřízením nového pokoje se snažíme vyjít vstříc poptávce našich pacientek, nabízet stále lepší služby a moderní prostředí k nim jednoznačně patří,“ doplnil Jiří Veverka, ředitel Nemocnice Třinec.

Samotná rekonstrukce pokoje trvala pět týdnů a cena dosáhla 655 tis. korun. Financování nemocnice realizovala z vlastních zdrojů a částečně pomocí sponzorských darů – po 5 tisících korunách věnovaly společnosti Kovona Systém a Distribuce Tepla Třinec, 20 tis. korun poskytla firma Enviform a částkou 50 tis. korun podpořila modernizaci advokátní kancelář Hajduk & Partners.

 

Irena Sikorová Nožková
tisková mluvčí

 

 

07 15 Nadstandard3 07 15 Nadstandard4 07 15 Nadstandard5
07 15 Nadstandard6 07 15 Nadstandard7 07 15 Nadstandard77
07 15 Nadstandard8 07 15 Nadstandard9