LOGO REACT EU MMR small v2

Levé menu

09 Studenti1Od září můžeme opět potkávat na chodbách Nemocnice Třinec žáky třetího a čtvrtého ročníku Střední zdravotnické školy Frýdek – Místek, p. o.

Praktickou výuku zde má, pod dohledem čtyř učitelů, celkem 35 žáků, kteří se připravují na své budoucí povolání v oboru Praktická sestra.

Nemocnice Třinec je dlouholetým sociálním partnerem této školy a poskytuje zázemí jejím žákům jak pro praktickou výuku, tak pro jejich odbornou praxi. Tato škola v letošním roce slaví 70. výročí svého založení. V průběhu let prošla jejími učebnami celá řada absolventů, kteří uplatnili své nabyté vědomosti a dovednosti právě v této nemocnici. Zmiňme například současnou náměstkyni pro ošetřovatelskou péči Mgr. Janu Maštalířovou, vrchní sestry Šárku Benčákovou (ortopedie), Alenu Průdkovou (ARO), Ivetu Szmekovou (OOP), Miriam Szopovou (dětské), rovněž některé staniční sestry a další, mezi kterými jsou také čerství maturanti, kteří letos rozšířili řady našich zdravotníků.

Škole k jejímu významnému jubileu přejeme zájem o její obory Praktická sestra a Sociální činnost, pevné zakotvení školy v regionu a další úspěšnou spolupráci s Nemocnicí Třinec, ve které našlo uplatnění tolik jejích absolventů.

 

 

09 Studenti3 09 Studenti5 09 Studenti6
09 Studenti7 09 Studenti8 09 Studenti9
09 Studenti10 09 Studenti11