LOGO REACT EU MMR small v2

Levé menu

03 Dokumentační1Důležitým článkem nemocničního personálu jsou zajisté i naše dokumentační pracovnice. Rozhodnutím vedení Nemocnice Třinec došlo k organizační úpravě, a pracovní zařazení těchto profesí bylo převedeno na ekonomický úsek pod vedoucí oddělení zdravotních pojišťoven.

Důvodem této změny bylo zajištění jednotného vedení, lepší spolupráce a vzájemná zastupitelnost. V neposlední řadě rovněž potřeba uvolnit místnosti v budově monobloku nemocnice.


Organizaci a přípravu této investiční akce zajistil v krátkém termínu technický úsek naší nemocnice. Pro nové kanceláře byly vybrány nevyužívané prostory bývalé prádelny v hospodářské budově. Tyto však bylo nutno zrekonstruovat a přizpůsobit pracovním podmínkám. Deset dokumentačních pracovnic, které zpracovávají výkony poskytnutých zdravotních služeb pro vykázání zdravotním pojišťovnám, se v červnu 2020 mohlo nastěhovat do tří nových kanceláří. V lednu letošního roku jim bylo předáno k užívání rovněž nové sociální zařízení.

Celková rekonstrukce si vyžádala náklady ve výši přesahující 700 tisíc korun a byly uhrazeny z prostředků Moravskoslezského kraje.

03 Dokumentační2 03 Dokumentační3 03 Dokumentační4
03 Dokumentační5 03 Dokumentační6 03 Dokumentační7